Over ons

Over ValueMaps


De ValueMaps® zijn in 2006 geïntroduceerd door [in-DOK] ChangeLabs. Rik Berbé MSc schetste de eerste ideeën in zijn werk als change facilitator. In de afgelopen jaren is het framework in samenwerking met practitioners, onderzoekers en organisaties verder ontwikkeld. Er is een tool-box beschikbaar met het framework, e-tools en een (online) workshop formaat. De ontwikkeling van het framework en de tools is een continu proces in samenwerking met universiteiten en partners.

Over ChangeLabs

 

Met ChangeLabs doen we onderzoek naar de dynamiek in biologische en sociale systemen. Vanuit deze theorie en de praktijk ontwerpen we praktisch toepasbare frameworks en tools. Die zorgen voor een radicale versnelling van de realisatie van gewenste uitkomsten in de ChangeLabs.

 

De concepten worden ontwikkeld in samenwerking met universiteiten, organisaties en change-makers. De resultaten zijn fascinerend en initieerde inmiddels 200+ transformaties in organisaties en wijken. Er zijn 200+ cases beschikbaar. Innovatieve concepten zijn onder meer:

 

ValueMaps®

VucaCanvas®

UrbanSpaces / WijkCanvas®

Practitioners

Practioners zijn change-leaders, consultants en facilitators die de ValueMaps® actief toepassen in organisaties. Ze hebben deelgenomen aan een accreditatie training en ondersteunen organisaties wereldwijd met het framework en de workshops (op locatie en online).

Image by You X Ventures

Partners


Het netwerk ontwikkelt zich stap voor stap in samenwerking met inspirerende partners:
 

Business People at a Lobby

Contact

 

 

 

 

 

 

ChangeLabs BV

7325 AT Apeldoorn

Nederland

‭+31 55 2056677

KvK 27270144

logo changelabs 2.jpeg

Vragen en suggesties

Dank voor het bericht!