Aanpak

Een ValueMap verdiept het gesprek over het verder ontwikkelen van een organisatie of wijk. We kunnen natuurlijk veel vertellen maar het gaat uiteindelijk om het zelf doen en ervaren.

4 step NL.png

Hoe het werkt
 

We nodigen deelnemers (variërend van 5 tot meer dan 1000) uit om een on-line vragenlijst in te vullen, die bestaat uit twee vragen. Het beantwoorden kost slechts 10 minuten. De resultaten verschijnen direct in ValueMaps. Dat zijn unieke profielen van teams, organisaties of wijken. Afhankelijk van de omvang van het sociale systeem organiseren we één of meerdere workshops.

 

ValueMaps versnellen de gesprekken over de identiteit en waarden. We stimuleren iedereen om actief mee te doen in de workshops. Om inzichten te delen, maar ook om samen te bepalen welke interventies nodig zijn om sterker te worden én verder te ontwikkelen. De gesprekken leveren positieve energie en leiden, keer op keer, tot verrassende resultaten. Een workshop met ValueMaps bestaat uit vier stappen:  

Testimonials

wesley kook.png

De ValueMaps zijn door Selikor NV in het algemeen, en door mij in het bijzonder, als zeer effectief ervaren. In mijn ervaring zijn er weinig methodes die, op zo'n speelse manier, de werkelijkheid zo concreet en gedetailleerd benaderen. Het bedrijf en de actoren worden dusdanig geanalyseerd, waarbij ze gebruikmakend van hun eigen input en indicaties, een spiegel wordt voorgehouden van zowel de aardige, de minder leuke en de negatieve aspecten.

 

Wesley Kook,
CEO Selikor NV, Curacao

Schermafbeelding 2021-02-10 om 22.38.47.

Onze workshop was inspirerend. De ValueMaps hebben mooi inzichtelijk gemaakt welke waarden voor ons belangrijk zijn. Genoeg stof om verder over te praten, dus een vervolgafspraak is al gemaakt. Collega’s zijn blij om op een ‘dieper’ niveau met elkaar in gesprek te gaan. De ValueMaps hebben ons echt geholpen.

 

Evelien Giethoorn


Communicatie Adviseur - Landstede Groep

0.jpeg

The ValueMaps have helped us to move forward with our burning issues. We looked into a mirror, realized who we are and being able to take appropriate action. I can recommend ValueMaps to any organization that wants to understand more about its underlying foundations and focus on what it is best at.


Holger Nauheimer,
Founder ChangeDays, Germany